Azt hiszem, reggel egy párhuzamos dimenzióban ébredtem, ahol anyum szerint van értelme a lecsóhoz paradicsomot hámozni, és meglepődve kérdezi, hogy miért, én mit csinálok a felpöndörödött héjával. Hát mit csinálnék, megeszem...
A paradicsomhámozásnál egy elvetemültebb dolgot ismerek, a paprikahámozást, meglepően sok szakács csinálja: ráteszed a paprikát a gázrózsára, és amikor már úgy néz ki, mint egy darab szén, folyó víz alatt lekaparod róla, ami lejön. És van hámozott paprikád. Emberek, miért?
Mi jön még? Zoknivasalás? Konfettireszelés? Nem eszünk együtt tejet és húst?
Azt hiszem, kevésbé értem a világot, mint tegnap.
Sliders
2010.09.04. 15:05 | p)ec | Szólj hozzá!
Címkék: kóka anyád gasztronómia jános lecsó anyám szexbaleset paradicsomhámozás
A bejegyzés trackback címe:
https://anyadnemszeret.blog.hu/api/trackback/id/tr792271032
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek